WPC kivitelezés

Igény esetén a nálunk vásárolt WPC teraszburkolatok és WPC kerítések szakszerű telepítését is szívesen vállaljuk. Ebben az esetben a kivitelezést végző szakember előzetes egyeztetést követően elvégez egy helyszíni felmérést, ahol átbeszélik az Ügyfél igényeit és elképzelését a várt végeredményről. Ezzel egyidejűleg a szakember megtekinti és felméri a munkaterületet is. Ezt követően kiszámolja a pontos anyagszükségletet és munkadíjat. Amennyiben szükséges és az Ügyfél szeretné kiviteli tervet is készít egy tervező mérnök, mely tökéletes képet ad arról, hogy pontosan hogyan is fog kinézni az elkészült WPC burkolat vagy kerítés.

A szakszerű és precíz kivitelezés nemcsak azért is kiemelkedően fontos, hogy a végeredmény szemet gyönyörködtető látványt nyújtson, hanem a telepítési előírások betartásával és a körültekintő munkavégzéssel érhető el az is, hogy hosszan tartó, stabil és időtálló eredményt kapjunk, kihasználva a WPC minden előnyös tulajdonságát.

Fontos információ lehet Ügyfeleink számára, hogy az általunk kiajánlott szakemberek, akik a helyszíni felmérést és a telepítést végzik a WPC Nagyker kiajánlott partnerei. Ezáltal a pontos időbeosztásukra és díjszabásukra rálátásunk és ráhatásunk sincsen. A kapcsolattartás, a helyszíni felmérés és a kivitelezővel kötött megállapodás tőlünk teljesen függetlenül történik.

WPC kivitelezés árak

Normál, szilárd aljzat esetén a telepitési költség:
7500 Ft + Afa / négyzetmétertől

Lépcső burkolása:
5000 Ft + Áfa / négyzetmétertől

Medence gépház fedelének burkolása:
5000 Ft + Áfa / négyzetmétertől

Lámpatest kivágása:
1000 Ft + Áfa / négyzetmétertől

Szegély és elfedés felhelyezése:
500 Ft + Áfa / négyzetmétertől

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!

WPC kivitelezés refereciáink

A galériák a képekre kattintva érhetőek el.

Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció Díjmentes termékminta x
phone icon