WPC Ápolás

WPC tisztítószer

A nagy teljesítményű WPC tisztítószer megszünteti az elszürkülést, mélyrehatóan eltávolítja a koszt és egyéb szennyeződéseket, lerakódásokat és más szennyeződéseket a WPC teraszok és WPC erkélyek felületéről, de kültéri bútorok, pergolák, pavilonok, hajópa­lánkok és hasonlók tisztítá­sára is alkalmas készítmény. A használattól függően megőrzi vagy eltávo­lítja a természetes patinát, de nem támadja a felületeket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a nagy­nyomású mosó csak nagyon alacsony nyo­másra állítva használható.  Megkopott vagy idő­járás által károsított felületeket tisztítsuk meg, majd száradás után kezeljük WPC ápolóolajjal. A használat előtt egy nem feltűnő helyen mindig elle­nőrizze az anyagok összefér­hetőségét.

A WPC ápolása előtt a felületről távolítsuk el egy seprű segítségével a szennyeződés nagyobb darabjait.

Az időjárás okozta szürke patina megőrzésére (karbantartó tisztítás):
5 l meleg vízben vegyítsen el 100 ml tisz­títószert, majd szivaccsal vigye fel egyenletesen a felületre. Hagyja rövid ideig hatni, majd mossa le.

Makacs szennyeződésénél vagy az eredeti szín visszanyeréséhez alaptisztítás:
Ne hígítsa fel a tisztítószert, vigye fel a száraz felületre, egy szivaccsal egyenletesen oszlassa el a felületen. 20 percig hagyja hatni, de ne hagyja közben megszáradni, hanem a tisztítószert ismételten vigye fel és ezzel tartsa nedvesen a felületet, majd egy kefével erősen sikálja át. Végül bő tiszta vízzel öblítse le és hagyja száradni.

WPC ápoló olaj

A nagy teljesítményű, természe­tes olajokat tartalmazó és vízbá­zisú WPC ápoló olaj használata matt, selyemfényű bevonatot varázsol a felületre, felfrissíti annak struktúráját és elmé­lyíti a színét, véd az időjárási viszontagságok ellen.

Kérjük, hogy az olaj használatát megelőzően mindig ellenő­rizze az anyagok összeférhe­tőségét, próbálja ki egy nem feltűnő helyen. Csak azon a felületen használja, mely időjárás hatá­sának ki van téve. Ne alkalmazza piszkos vagy zsíros felületen, mert ez annak besötétedését vagy befeketedését idézheti elő. Ezért az olaj használata előtt a felüle­tet WPC tisztítószerrel alaposan tisztítsa meg, hogy száraz, por- és zsír­mentesnek legyen. Ezt követően vigye fel a felületre egyenletes vékony rétegben a WPC ápoló olajat ecset, vagy henger segítségével.

A felvitt mennyiség a felület anyagának felszívóképességétől függ. A fölösleges mennyiségű WPC ápoló olajat 10 perc után távolítsa el a felü­letről egy tiszta rongy segítségével. A felületet csak a teljes száradás után (2-3 óra) vegye használatba. A hatás hozzávetőlegesen egy teljes nap elteltével észlelhető. Szükség esetén a kezelést ismételje meg.

WPC impregnáló szer

A nagy teljesítményű és WPC impregnáló szer hosszan­tartó, színfelfrissítő védelmet biztosít a WPC felületek számára. Nagymértékben csökkenti az olajalapú, zsíros, vizes szennyeződések felületbe hatolását, és megkönnyíti a felület tisztí­tását.

Kérjük, hogy használat előtt minden esetben ellenő­rizze az anyagok összefér­hetőségét, végezzen el egy próbát egy nem feltűnő helyen

Ha impregnálószert alkalmaz ezt követően olajjal vagy lazúrral történő műveletek a továbbiakban már nem lehetségesek.

A WPC impregnáló szer használata előtt a felüle­tet WPC tisztítószerrel alaposan tisztítsa meg, mert száraznak, por- és zsír­mentesnek kell lennie. Az impregnáló szert A kiválasztott felületre egyenletes, vékony rétegben ecsettel vagy hengerrel vigye fel.

A felvitt mennyiséget mindig a felület felszívóképességének ismeretében kell meghatározni. A felesleges mennyiséget 10 perc után tiszta ronggyal távolítsa el és a felületet csak a teljes száradást követően (2-3 óra) kezdje el használni. A hatás egy teljes nap elteltével észlelhető. A WPC felület kezelését szükség esetén ismételje meg.

Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció Díjmentes termékminta x
phone icon