GYIK
Miért ideális a WPC burkolatot választani?

A WPC teraszburkolatok alkalmazása egyre elterjedtebb és népszerűbb megoldás. Elsősorban a modern házak kültéri burkolataként használt WPC anyag a megtévesztésig hasonlít a fa természetes hatására, azonban a WPC burkolatok esetében mellőzhető a karbantartás, hiszen a WPC nem igényel semmilyen utókezelést. A WPC alkotóelemeinek optimális aránya adja az anyag különlegesen robusztus tulajdonságait, kiemelten a magas ellenálló képességét és a hosszú élettartamát. A WPC burkolat ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékleteknek is, sőt attól sem kell tartani, hogy a tűző napsütéstől kifakul a színe.

Kinek való a WPC teraszburkolat?

Mindenkinek, aki szereti fa hatású, környezetbarát anyagokat, úgy hogy az utána évekig megőrzi minőségét.

Mennyire időtálló a WPC?

A WPC 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül, vagyis 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza, valamint 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek. Ennek köszönhetően a WPC különösen strapabíró burkolat, kiváló tulajdonsága és könnyű összeszerelhetősége révén rendkívül széles skálán alkalmazható, ideális megoldás teraszokra, kültéri medencék és falak burkolására, lépcső- és kerítésrendszer kiépítésére.

Miért alkalmas a WPC kültéri lépcsők borítására?

A WPC ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek is, színe nem fakul meg, évek elteltével is olyan lesz, mint újkorában, gyönyörű fahatású megjelenéssel bír. A nedvességtől nem vetemedik a WPC, nem deformálódik, ellenáll a kártevőknek. A WPC burkolólapok még betonlépcsők lefedésére is alkalmasak, lépcsőfokok élét éltakaró elemekkel kell lefedni.

Miért környezetbarát anyag a WPC?

A WPC gyártása során nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag (100%-ig újrahasznosított alapanyagokból, 60% természetes bútorgyártásból megmaradt fűrészporból, 40% újrahasznosított műanyag ötvözetből).

Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció Díjmentes termékminta x
phone icon