Klikk WPC burkolat

Régóta vágysz egy divatos és modern terasz vagy erkélyburkolatra, de nem találtál pénztárca barát megoldást? Ne keress tovább! A Klikk WPC burkolat, másnéven szereld magad WPC burkolat az egyszerűséget és minőséget ötvözi. Telepítése rendkívül egyszerű, nem szükséges profi szakember segítsége, bárki könnyedén elvégezheti. Emellett tartós és időjárásálló is, ellenállva az évszakok változásainak.

A Klikk WPC burkolat amellett, hogy elegáns megjelenést kölcsönöz a terasznak, játszi könnyedséggel lerakható, így házilag is kivitelezhető. Az elemeket stabil felületre (beton, csempe, stb.) ragasztóanyag nélkül szimplán egymásba kell pattintani. Ennek a technológiának köszönhetően szinte ujjgyakorlat a burkolás. Akár gyermekeiddel közösen is elkészítheted. Mivel nem kell szakembert hívni, még költséghatékonyabbá válik a folyamat.
A gyártástechnológiának köszönhetően, termékeink nagy pontossággal készülnek. Nincs szükség párnafás kialakításra. A Klikk WPC burkolat, ugyan úgy, mint más WPC burkolat nem lesz szálkás, nem korhad el az idők folyamán és nem gombásodik. A leburkolt terület szélein érdemes a rendszerhez kapható színazonos, szintén klikk-es, szereld magad konstrukcióban működő élzárót és sarokelemet használni, mely még esztétikusabbá teszi a küllemét és természetes hatást eredményez. Kellemes, fa tapintású, meleg felületet kapunk, mely nem csúszik még nedves állapotban sem.
Színskála
Antracit Antracit
Barna Barna
Tölgy Tölgy
14 990 Ft
Termék Bruttó ár Méret Mennyiségi egység
Klikk WPC burkolat  (3 féle színben) 1 363 Ft 300x300mm darab
Klikk WPC burkolat élzáró (3 féle színben) 1 200 Ft 75x300mm darab
Klikk WPC burkolat sarokelem (3 féle színben) 1 000 Ft 75x75mm darab

 

 

Klikk WPC burkolatok tulajdonságai

Klikk WPC burkolati elem

 • Hosszúsága: 300mm
 • Szélessége: 300mm
 • Színe: tölgy, barna, antracit
 • Anyaga: WPC
 • Felülete: faerezet mintájú
 • Rendszermagasság: 20mm

Klikk WPC élzáró és sarokelem

 • Élzáró hosszúsága: 300mm
 • Élzáró szélessége: 76mm
 • Élzáró színe: tölgy, barna, antracit
 • Élzáró anyaga: WPC
 • Sarokelem mérete: 76mmx76mm
 • Sarokelem színe: tölgy, barna, antracit
 • Sarokelem anyaga: WPC
Kiegészítők
Klikk WPC antracit élzáró Klikk WPC antracit élzáró
Klikk WPC barna élzáró Klikk WPC barna élzáró
Klikk WPC tölgy élzáró Klikk WPC tölgy élzáró
Klikk WPC antracit sarokelem Klikk WPC antracit sarokelem
Klikk WPC barna sarokelem Klikk WPC barna sarokelem
Klikk WPC tölgy sarokelem Klikk WPC tölgy sarokelem
WPC termékjellemzők
iconMinimális törődést igényel

A WPC minimális törődést igényel, tisztántartásához nincsen szükség semmilyen szaktudásra. A tisztításának az egyik legegyszerűbb módja a magasnyomású mosó használata, de a sima szappanos víz is tökéletes megoldást nyújthat.

iconTartós

A WPC rendkívül tartós, élettartama 15-20 év közé tehető. Vízállóságának köszönhetően nem korhad, nem reped és penészedik, nem költöznek bele rovarok. Ezért a hagyományos burkolatokkal ellentétben nem szükséges gondozni.

iconUV álló

A WPC egyik kimagasló tulajdonsága, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak, ezzel garantálva a tartósságát. Ezáltal a kiválasztott színű WPC termékében évek múlva is gyönyörködhet.

iconKönnyen szerelhető

A WPC burkolat könnyen, akár saját kezűleg is telepíthető, nincs szükség semmilyen speciális eszközre, mivel a WPC deszkák könnyen méretre vághatóak, ezért elegendő csupán egy jó fűrész, csavarbehajtó és egy fúrógép.

iconKörnyezetbarát

A WPC egyedi gyártás technológiájának köszönhetően teljes mértékben környezettudatos megoldás. A WPC 100%-ban újrahasznosított anyagokból készül és a gyártása során nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag sem.

iconCsúszásmentes

Bordázott felületének köszönhetően a WPC csúszásmentes, így ideális választás teraszok és lépcsők burkolásához, valamint a kültéri medencék körüli járófelület kialakításához is tökéletes megoldást nyújt.

Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció Díjmentes termékminta x
phone icon